Wat doen wij, wie zijn wij

Gelderse Meubelen Productie is een meubelfabriek voor banken en hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels en maatwerk zitmeubelen.

In de meubelfabriek in Culemborg werkt Gelderse Meubelen Productie met gemotiveerde en absoluut vakbekwame mensen die het meubelvak met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Culemborg is al van oudsher De Meubelstad.

Gelderse Meubelen Productie levert meubelen aan woninginrichters, interieurbedrijven en projectontwikkelaars. U kunt bij Gelderse Meubelen Productie kiezen uit een enorm assortiment stoffen en leersoorten, in ontelbaar veel kleuren en de beste kwaliteiten.

Showroom

In onze fabriek in Culemborg hebben wij geen showroom. Er is een groot aantal interieurbedrijven dat een groot deel of alle producten uit de collectie van ons hebben staan.

Onze passie

Onze passie is het maken van meubelen waar u jaren lang plezier van moet kunnen beleven.

ONZE PRODUCTIE WIJZE

Al onze meubelen worden met de hand vervaardigd. Wij maken meubelen met passie!

meubelfabrikant Culemborg

Ontwerpen

Al onze meubelen zijn geproduceerd aan de hand van eigen ontwerpen.

We luisteren naar de consumenten en verwerken de wensen zo veel als kan in de ontwerpen van onze meubelen.

Meubelfabriek in Culemborg

Productie

Al onze meubelen worden met de hand vervaardigd. Van het zagen van de romp tot het stikken van de hoezen. Mede doordat de productie in handen is van zoveel mensen is de kwaliteitscontrole hoger dan gemiddeld.

Productie van meubelen

Assortiment

Het assortiment bij Gelderse Meubelen Productie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerbanken en stoelen, eetkamertafels en maatwerk. Wij leveren aan woninginrichters en projectontwikkelaars.

Onze visie

Onze visie is het maken van duurzame meubelen en zorgen voor jaren lang zit plezier.

Bij de productie van al onze meubelen werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten. Alleen op die wijze kunnen wij u garanderen een goede bank, eetkamerstoel of fauteuil te leveren. Gelderse Meubelen Productie heeft een traditie in ere te houden.

Zitplezier

De prijzen van meubelen

Hoewel Gelderse Meubelen Productie er naar streeft zo transparant mogelijk te zijn, willen we u toch vragen voor de prijzen van onze meubelen contact op te nemen met de interieurspecialist. Zij kunnen u alles vertellen over onze meubelen.

meubelfabrikant Culemborg

Bepaal het ontwerp

Bij Gelderse Meubelen Productie

Ook uw eigen ontwerp kan geproduceerd worden

Bij Gelderse Meubelen Productie

Kies een bekleding

Bij Gelderse Meubelen Productie