Fabricage

“Alle meubelen welke onze fabriek verlaten zijn door Gelderse Meubelen Productie ontworpen en gemaakt. U koopt bij ons een kwaliteitsproduct met volledige garantie. Gelderse Meubelen Productie levert aan interieurspecialisten, woonwinkels en projectontwikkelaars.”

NEEM CONTACT OP

HANDWERK

Al onze meubelen worden met de hand gemaakt. Dit betekent dat er aandacht wordt besteed aan de meubels tot in de kleinste details.

Bij het gebruik van stof houden wij altijd rekening met het patroon van de stof. Bij gebruik van leer moet u altijd rekening houden met de eigenschap van leer. Wanneer er leer gebruikt wordt voor de stoffering van meubelen kan het altijd voorkomen dat in het leer littekens te zien zijn of dat er andere natuurlijke eigenschappen van toepassing zijn, welke de eigenschappen van leer benadrukken. Denk hierbij aan insectenbeten of kleine littekens door bijvoorbeeld prikkeldraad. We zullen geen beschadigd leer verwerken.

Hoewel wij er zoveel als mogelijk rekening mee houden zo veel mogelijk eigenschappen die storend zouden kunnen zijn, niet in het zicht te plaatsen, kan het toch voorkomen dat dat gebeurt. Dit is geen fabricagefout, maar een wijze van verwerking.
Klachten over leer of verwerking van het leer zoals hier beschreven komt niet in aanmerking voor een garantieregeling, omdat dit hoort bij de eigenschappen van het product.

Hollands fabrikaat

HANDWERK VISION

Gelderse Meubelen Productie BV is een ambachtelijk bedrijf. Onze meubelen worden met de hand gemaakt.

Handwerk

Afwerking

Al onze meubelen worden tot in de kleinste details afgewerkt. We leveren werk af waar we altijd trots op kunnen zijn.

Handgemaakt

Naaiwerk

Alle naaiwerkzaamheden worden verricht door zeer vakbekwame naaisters. Zij werken secuur en zijn trots op hun werk.

Meubelfabriek in Culemborg

Basis materiaal

Materialen die wij gebruiken voor het vervaardigen van onze meubels zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

Productie van meubelen

Goed materiaal

Het materiaal wat wij gebruiken is altijd van de hoogste kwaliteit. Zo worden er sterke garens gebruikt bij het stikken van de hoezen.